Een bus huren  
 
Via deze website kunt u een aantal unieke bussen huren voor uw bruiloft of evenement. Stuur ons een mail met uw wensen en we brengen snel een offerte op maat uit.

Alle activiteiten van de Stichting Museumbus MB200 worden uitgevoerd door vrijwilligers. Door een bus te huren draagt u bij aan het behoud van de bussen. De bus zal gereden worden door een vrijwilliger die er alles aan zal doen uw evenement tot een succes te maken. Ook voor voor het huren van een bus voor andere doeleinden dan evenementen kunt u bij ons terecht via Peer & Co!

info@busmuseum.nl..........................................................www.peerenco.nl

De volgende bussen zijn momenteel te huur
Geschiedenis: Bus 6662 werd op 4 mei 1978 door Den Oudsten afgeleverd aan de vervoersmaatschappij Zuidooster. Bij de overname van ZO door Hermes ging de bus mee in de fusie. De laatste jaren in de actieve reizigersdienst sleet de bus bij Op het Broek in Roermond.

Beschrijving: Streekbus 6662 is uitgevoerd als ‘semi-tourbus'. Dit betekent dat deze voorzien is van stoffen bekleding, ruimte voor bagage, asbakjes, luchthoorn, een vijfbaks Wilson versnellingsbak en motorrem. De bus is nog in de oervorm met plat stuur en kleine voordeuren. De bus is geheel gerestaureerd, zodat die nu in showroomconditie is. Door zijn status als reisbus is deze uitstekend geschikt voor lange afstanden.

Geschiedenis: Bus 6888 is in 1972 door Den Oudsten op een Daf chassis gebouwd. Het type is om precies te zijn als volgt: Den Oudsten - Daf MB 200 DKDL 600. Na 14 jaar als lijnbus gereden te hebben, werd de bus in 1986 afgevoerd naar het CAB in Utrecht (in die tijd gingen alle oude bussen daarheen).

Beschrijving
De bus is uiterst geschikt als mobiel instructielokaal, demonstratieruimte (zoek uw klant op met uw product), mobiel kantoor etc. Naast de kachel en de gestabiliseerde stopcontacten is eventueel een aggregaat beschikbaar, zodat u overal kunt werken.Ook is de bus voorzien van getinte ramen, goede binnen-verlichting en rolgordijnen. Verder is de bus voorzien van 8 gestoffeerde stoelen en 7 klapstoelen, die tijdens de rit uitstekend vast te zetten zijn. Verder is een radio en omroepinstallatie aanwezig. De bus is goed afsluitbaar en zelfs voorzien van een afsluitbaar kastje. Eventueel zijn computers en draadloze internetverbindingen via onze relaties voordelig te huur. In de bus kunnen 2 passagiers veilig meerijden. De indeling van de 6888 is flexibel aan te passen; er kunnen gemakkelijk 3 grote tafels geplaatst worden. Indien u dat wenst is de bus uitstekend te bestickeren, zodat uw bedrijf of product nóg meer de aandacht krijgt. Wij hebben goede contacten met een bedrijf dat dit deskundig en voordelig voor u kan verzorgen.

De 6888 wordt geëxploiteerd om de restauratie van museumbus 6662 te bekostigen en eventueel later de ombouw / terugbouw van de 6888 naar lijnbus financieel mogelijk te maken

U kunt via ons ook een historsiche bus bij de SVA huren!

Terug naar de museumbushalte